יום שבת, 17 בינואר 2015

כמה עובדות נחמדות על חלבה

חלבה היא ממתק מתוק העשוי מסומסום המורכבת בעיקרה מהרכיבים טחינה, גלוקוז, סוכר ולפעמים גם מוספת תמצית שורש פרח הבורית.את מרכיבי החלבה מרתיחים בכ120 עד להמסת המרכיבים וקבלת מרקם אחיד אותו שופכים לתבניות ייעודיות וממתינים להתקררות התערובת ולגיבושה המלא.ישנם סוגים שונים של חלבה להן מוסיפים תמציות טעם וריח שונות כמו תמציות וניל בעלות דומיננטיות חזקה יותר או פחות, רכיבים נוספים כמו פולי קפה, בוטנים, פיסטוקים, פירות יבשים, שוקולד ועוד.


חלבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה